Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

   

Formel 1 Monaco

 

 

Løbet i 2016 er veloverstået, med et godt race og forrygende oplevelser i Monaco.

Du kan læse om de muligheder vi tilbød i 2016 på de efterfølgende sider, mens du venter på programmet for 2017 bliver frigivet

Du kan med fordel tilmelde dig vores  nyhedsbrev så vil du modtage besked når vi åbner for salget af Formel 1 rejserne til Monaco i 2017.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 70 277 577 eller sende os en mail.Der lugter af penge i Monaco - mange penge!!!

Glamour, penge og masser af kendisser. Formel 1 løbet i Monacos snævre gader er et af de mest traditionsrige og berømte racerløb. Man taler om de "3 store". Indy 500 i USA, Le Mans og så Monacos Formel 1 GP.

Hvis man spørger en tilfældig; "hvor kører man Formel 1?" vil svaret vel typisk være i Monaco. Det er ikke tilfældigt, da der har været kørt F1 her siden 1932. I Monaco og på Monza har man kørt den nuværende F1 serie siden 1950.

Skønne gader lukkes ned i Formel 1 dagene og der brygges om til en smal racerbane, med tribunepladser, pitgarager og meget mere.

Monacos bane egner sig i virkeligheden slet ikke til at køre Formel 1 på. Som Jan Magnussen engang har udtalt, er det at køre en Formel 1 bil i Monaco, som at flyve en helikopter i en parkeringskælder.

Men det er også det, der er med til at gøre Monacos GP til noget helt specielt. Hele byen tager del i Formel 1 cirkusset og stemningen og suset fra løbet kan mærkes helt ind i de små hyggelige gader.

Som altid vil K-Rejsers repræsentant være med på hele rejsen.

Vi glæder os til at byde velkommen til fantastiske Monaco!

 

 

Løbet i 2016 er veloverstået, med et godt race og forrygende oplevelser i Monaco.

Du kan læse om de muligheder vi tilbød i 2016 på de efterfølgende sider, mens du venter på programmet for 2017 bliver frigivet

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev så vil du modtage besked når vi åbner for salget af Formel 1 rejserne til Monaco i 2017.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 70 277 577 eller sende os en mail her.