Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt


ACO_24H_LEMANS_LOGO_QUADRI_EXE

 

Verdens måske mest berømte racerløb - en dansk motorsportsfestival.

 

 

Hvert år valfarter tusindvis af danskere til Le Mans for at opleve den unikke stemning, som kun Le Mans byder på. Det traditionsrige løb er spækket med historie, myter og legender og er en kombination af motorsport, fest og hygge, hvis lige ikke findes andre steder i verden.

Vi har masser af danske kørere at heppe på. Jan Magnussen i Corvetten, Nicki Thiim og Marco Sørensen i en Aston Martin og Michael Christensen i en Porsche. Alle er et godt bud på en sejr i GT Pro klassen. 

I GT Am klassen er Christina Nielsen tilbage i 2017. Desværre ikke hos det danske team, Formula Racing som ikke stiller til start i 2017. Men for sit amerikanske team, Scuderia Corsa.

K-Rejser kan ikke garantere, at der kommer danskere på sejrspodiet. Til gengæld kan vi garantere et brag af en oplevelse.

 

 

24H Le Mans 2017 er veloverstået.

 

Vi overværende et af de mest spændende Le Mans i mange år, masser af danske kørere og en afslutning på løbet, der med garanti aldrig bliver glemt.

 

Mens vi venter på at 24H Le Mans 2018 bliver klar til dig, kan du læse om løbet og de muligheder vi kunne tilbyde dig i 2017.

 

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev så vil du modtage besked når vi åbner for salget til 24H Le Mans 2018.