Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

K for Kvalitet

Navnet K er blevet synonym med gode oplevelser på Le Mans - verdens mest berømte motorsportsløb

K-Rejser har siden 2005 givet masser af gæster gode oplevelser på Le Mans, til DTM og Formel 1 og Le Mans Driver Experience.

K-Rejser er ejet af Jacob K - lillebror til Tom K - og vi vil gøre vores til, at familienavnet også uden for banen lever op til Le Mans renommeet!

 

Le Mans - 24 timers race / 120 timer i motorsportens tegn

Tom K har siden 1997 givet danskerne utrolige oplevelser, ikke mindst til de mange mennesker, der har fulgt løbene "live" på banen. V hos K-rejseri kan garantere dig en oplevelse for livet, hver gang du tager turen med os til det traditionsrige løb.

Le Mans afholdes i 2. eller 3. weekend i juni. Læs mere om hvad K-Rejser tilbyder til Le Mans her.

 

Formel 1

K-Rejser arrangerer rejser til Formel 1 i Barcelona, Monaco, Frankring, Østrig, Tyskland, Ungarn, Belgien, Italien og Abu Dhabi. Det er muligt at købe en pakkerejse med transport og hotel. På disse rejser er der altid en K-Rejser guide med. 

Det er endvidere også muligt blot at købe adgangsbilletter til løbene, så står du selv for transport, ophold og andet. Læs mere om Formel 1 her.

 

Le Mans Driver Experience

En ultimative oplevelse for alle Le Mans- og motorsportsfans.

Kør et "Mini Le Mans" på Le Mans! - og så er det endda i en rigtig prototype! 

Forestil dig, at du kommer kørende op mellem de store tribuner i en rigtig Le Mans prototype, du hamrer speederen i bund og suser op imellem tribunerne, på nok verdens mest kendte start/mål langside... Inden du har fået set dig om, er du allerede på vej op til S-svinget før Dunlop broen, som passeres med et brøl uden lige fra motoren da den igen får lov til at løbe op i omdrejningerne.

Tilbydes som en grupperejse.

Læs mere om Le Mans Driver Experience her.