Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

Vi følger udviklingen af Corona-virussen nøje og er en del af et tæt samarbejde med Udenrigsministeriet og de danske myndigheder. Så længe Udenrigsministeriet eller andre danske myndigheder ikke fraråder, at rejse til en bestemt destination, gælder almindelige regler for afbestilling og ombooking.

 

Hvordan påvirker det min rejse?

Så længe Udenrigsministeriet eller andre danske myndigheder ikke fraråder, at rejse til en bestemt destination, fortsætter vores rejser som sædvanligt. Almindelige regler for afbestilling og ombooking gælder.

En ferierejse betragtes i udgangspunktet som en ikke-nødvendig rejse. Det betyder i praksis, at i samme øjeblik, at Udenrigsministeriet fraråder en ikke-nødvendig rejse til et bestemt område, vil man som gæst kunne annullere sin rejse til det pågældende område, når der er 0-14 dage til afrejse.

Hvad sker der, hvis Udenrigsministeriet kommer med en advarsel til det land eller den region, jeg vil rejse til?

Hvis en advarsel udstedes til det land eller region, du skal rejse til, vil vi kontakte dig via telefon, mail eller sms. Vi beder dig derfor sikre dig, at kontaktoplysningerne på din booking er korrekte.

For rejser med mere end 14 dage til afgang gælder de sædvanlige regler for afbestilling og ombooking.

 

Hvad sker der, hvis landet eller regionen, jeg skal rejse til, indfører restriktioner for indrejse?

Vi beder dig holde dig opdateret om, hvad der gælder for det særlige land, du skal til, og hvad der er gældende for din nationalitet ifølge dit pas.

På Udenrigsministeriets hjemmeside finder du opdaterede oplysninger for hvert land, der er gældende for danske statsborgere. Hvis det bliver relevant for dig, at annullere rejsen på grund af indrejserestriktioner, bedes du kontakte dit forsikringsselskab for eventuel refusion.

 

Hvad sker der, hvis jeg sættes i karantæne under min ferie?

Hvis der opstår en situation, hvor et hotel sættes i karantæne, er det de lokale myndigheder, der håndterer det.

 

Som rejsende er det vigtigt at være velinformeret og holde sig løbende ajour, både før og på rejsen.

 

Her er nyttige links:

Udenrigsministeriet

Sundhedsstyrelsen 

Af- og ombookingsregler K-Rejser