Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

Formel 1 Abu DhabiYas Marina Circuit 

Abu Dhabi vil ikke stå tilbage for Dubai og blandt andet derfor byggede Abu Dhabi denne fantastiske racerbane. Yas Marina Circuit er placeret velovervejet på Yas Island, omgivet af vand.

Banen er designet af Hermann Tilke og følger lystbådehavnen og havet. Det giver en smuk udsigt, der snildt kan sammenlignes med Monaco og Valencia. I den nybyggede glamourøse lystbådehavn, ligger flere yachts med paddock udsigt.  Der er tænkt på alt ved designet af denne racerbane. 

Banen blev bygget i 2009 og er designet til race. Banens har alt - en lange langside med mulighed for overhalinger, high-speed sektioner, chikaner, langsomme og hurtige sving, og endda en sektion, som skal minde om bykørsel. Banen inkluderer også den længste højhastighedsstrækning. Endvidere er banen udstyret med underjordisk udkørsel fra pitten og racet foregår mod urets retning. Krydret med flotte omgivelser, såsom selve marinaen og hotellet, som går over banen, giver det samlet en af de længste og mest krævende baner i verden med tæt race på højt plan.

Til at sætte prikken over i'et på Yas Marina Circuit, starter løbet i dagslys og slutter i mørket.

Lige ved siden af banen ligger Ferrari World. Et kæmpe forlystelse anlæg, hvor alt drejer sig om Ferrari. Parken rummer lige fra udstillinger om Ferrari´s historie til verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa. 

Det er også lige uden for Ferrari World, at der afholdes koncerter, både fredag, lørdag og søndag aften. 

 

 

Tribunepladser

Som den eneste Formel 1 bane, er alle tribunepladser naturligvis overdækket. Luksus og førsteklasses udsyn er klart nøgleordene for Abu Dhabi racet.

 

Invitér din udkårne med  

Vi tilbyder også rejserne til Abu Dhabi uden billet og transport til løbet.

Det giver jer mulighed for, at inviterer pigerne med på tur. Drengene tager til Formel 1 og pigerne tager på shopping og sightseeing tur. I har stadig morgenen og aftenerne sammen og i løbet af dagen, gør begge parter, det I helst vil.

Dubai er en fantastisk shopping og kulturel by og i november måned, er der normalt fantastisk vejr.