Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt


5-stjernet luksustur til fantastiske Yas Marina i Abu Dhabi og Dubai

Denne tur til Abu Dhabi og Dubai byder på ren luksus, og en fantastisk oplevelse med noget af det bedste de 2 Emirater har at byde på! 


Abu Dhabi, Yas Marina Circuit

Abu Dhabi vil ikke stå tilbage for Dubai og blandt andet derfor byggede Abu Dhabi denne fantastiske racerbane. Yas Marina Circuit er placeret velovervejet på Yas Island, omgivet af vand.

Banen blev bygget i 2009, og er designet til race. Banen har alt - en lang langside med mulighed for overhalinger, high-speed sektioner, chikaner, langsomme og hurtige sving, og endda en sektion, som skal minde om bykørsel. Banen inkluderer også den længste højhastighedsstrækning. Endvidere er banen udstyret med underjordisk udkørsel fra pitten, og racet foregår mod urets retning. Krydret med flotte omgivelser, såsom selve marinaen og hotellet, som går over banen, giver det samlet en af de længste og mest krævende baner i verden med tæt race på højt plan.

Til at sætte prikken over i'et på Yas Marina Circuit, starter løbet i dagslys og slutter i mørket.

Lige ved siden af banen ligger Ferrari World. Et kæmpe forlystelsesanlæg, hvor alt drejer sig om Ferrari. Parken rummer alt lige fra udstillinger om Ferraris historie til verdens hurtigste rutchebane, Formula Rossa.

Det er også lige uden for Ferrari World, at der afholdes koncerter, både fredag, lørdag og søndag aften.


Tribunepladser

Som den eneste Formel 1 bane, er alle tribunepladser naturligvis overdækket. Luksus og førsteklasses udsyn er klart nøgleordene for Abu Dhabi racet.

 

Dubai

Dubai imponerer de fleste med sin eksklusive storbystemning, orientalske atmosfære og strande i verdensklasse - og på denne tur skal I opleve alt dette med udgangspunkt fra 2 luksuriøse 5-stjernede hoteller!

I bliver de første 5 eller 7 nætter indlogeret på det 5-stjernede hotel, Canal Central Hotel - her findes der udover den fantastiske service, de lækre værelser og den utrolige udsigt. Hotellet byder også på spa med sauna, udendørs poolområde og en skøn udendørs terrasse. Canal Central Hotel er placeret centralt i Dubai, og alle de store seværdigheder ligger lige i nærheden.

De næste 2, 3 eller 5 nætter kan tilvælges på det fantastiske 5-stjernede hotel, Royal Central The Palm.

Hotellet er placeret på den menneskeskabte palmeformede ø, og har eget strandområde. Derudover er der et lækkert poolområde, med flere pools, og en fantastisk udsigt udover Dubai by og havet. Den skønne udsigt kan også nydes fra hotellets store, åbne udendørs terrasse.


Invitér din udkårne med  

Vi tilbyder også rejserne til Abu Dhabi uden billet og transport til løbet.

Det giver mulighed for at invitere pigerne med på tur. Drengene tager til Formel 1, og pigerne tager på shopping og sightseeing tur. I har stadig morgenen og aftenerne sammen, og i løbet af dagen, gør begge parter, det I helst vil.

Dubai er en fantastisk shopping og kulturel by, og i november måned er der normalt fantastisk vejr.