Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

Rejser

RejserFormel 1 i Abu Dhabi - en enestående oplevelse

Vi har valgt at bo i Dubai, da byen har så meget at byde på. Kombinationen af storslåede Dubai og den fantastiske Formel 1 bane, Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, gør at vi godt tør love dig en kæmpe oplevelse. 

Alt i Dubai er overdrevet. Nogle vil måske sige, at det er falsk og det kan de måske have ret i, men hold nu op hvor er det svært, ikke at lade sig imponere og lade sig rive med.

Der er kæmpe Malls med bl.a. indendørs skibakke, ishockey stadium mm. Verdens højeste bygning Burj Khalifa med springvands show hver aften. Et af verdens mest luksuriøse hotel, Burj al Arab - bedre kendt som "Sejlet". Palm Jumeirah, den menneskeskabte ø, som er formet som en palme. Og vi kunne blive ved.

 

Novotel Dubai Al Barsha, Dubai

Vi har valgt at bo på det lækre 4 stjernede Novotel Dubai Al Barsha, som blev opført i 2013.

Hotellet ligger små 2 km fra Mall of Emirates.

Yderligere er der nem adgang til Metro, Metrostationen Sharaf DG ligger 300 fra hotellet og billige taxier.

 

 

Hotellet er udstyret med udendørs pool med bar, fitnesscenter, restaurant, bar/lounge samt 24 timers roomservice. Trådløst net er gratis.

Værelserne på Novotel Dubai Al Barsha har moderne indretning, aircondition, gratis WiFi, fladskærms-tv og minibar. Badeværelset er med hårtørrer og gratis toiletartikler.

   

Selve turen

Vi flyver fra Kastrup onsdag eftermiddag og ankommer i Dubai sent om aftnenen.

Lørdag og søndag er der fælles transport til og fra banen inkluderet i rejsen. Vi kører afsted om formiddagen og kører retur til hotellet efter løbet.

Vi rejser hjem tidligt mandag eller onsdag morgen og lander i Kastrup lige over middag.

Læs mere om flydetaljer