Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

K-Rejser velkommen til Formel 1 på Spa

RejserTil Formel 1 på Spa-Franchorchamps banen i Belgien, har du flere valgmuligheder:

  • Camp med 4 stjernet bustransport
  • Camp som kør selv
  • Hotel med 4 stjernet bustransport
  • Hotel som kør selv

 

K-Rejser Camp med hygge og atmosfære

Campen er den optimale måde at få hele Formel 1 stemningen med. Formel 1 er meget mere end blot race på banen. Stemningen, hyggen både på banen og i campen er en stor oplevelse, og svær at beskrive - den skal opleves.

Du styrer selv tempoet og hvilke klasser, du ønsker at se. Derudover slipper du for de berygtede Formel 1 bilkøer, når du skal til og fra banen. Spa banen er ikke just kendt for sin gode infrastruktur.

Du har friheden til at gå til og fra banen, når det passer dig. Du kan nyde din morgenkaffe, mens andre sidder i "Formel 1 køen" ved indfaldsvejene til banen.

  

Kør selv til K-Rejser Camp - optimal frihed - pitwalk torsdag

Som kør selv gæst har du optimal frihed. Vores camp plads åbner torsdag eftermiddag og lukker først igen søndag aften. Du er velkommen til at blive til mandag formiddag. Du bestemmer selv, hvornår du vil ankomme og har fri adgang til banen hele weekenden.

Endvidere har du med weekend billet (som er inkl. i prisen) adgang til den forventede pitwalk torsdag eftermiddag.

Læs mere om K-Rejser Camp

 

Busrejse til Camp 

Hvis du ikke ønsker at køre selv til Belgien, er vores busrejser det helt rigtige for dig.

Vi kører fra Danmark torsdag med ankomst til K-Camp fredag morgen. Hele fredag, lørdag og søndag er til fri disposition, og det faktum at du bor ved banen, gør det nemt at få det hele med.

Du har mulighed for at gå frem og tilbage mellem banen og K-Camp, som du har lyst til. Søndag, når løbet er slut, kører vi igen mod danmark og er hjemme mandag morgen.

Læs mere om busrejser

 

Busrejse eller kør selv til Formel 1 i Belgien med Hotel

Hvis du er mere til hotel end til camp arrangerer vi også bus- og kør selv rejser med hotel til Formel 1 på Spa banen.

Ønsker du ikke at køre selv, tilbyder vi rejser med 4 stjernet luksus hvilebus.

Vores busser kører fra Danmark torsdag og ankommer til banen fredag morgen, hvor der er mulighed for at købe morgenmad på K-Camp.

Vi overnatter på hotellerne fra fredag til søndag. Søndag, når løbet er slut, kører vi mod Danmark og er hjemme mandag morgen. Bus transport mellem banen og hotellet alle dage er naturligvis inkluderet i prisen.

Læs mere om busrejser

 

Kør selv til Hotel

Som kør selv gæst på hotel har du mulighed for at tjekke ind på hotellet fra 15:00.

Vi sender din entré- eller tribunebillet til dig som pakke med omdeling inden afrejse, så du selv kan bestemme, om du vil køre direkte til banen eller til hotellet. Rejsen er med 2 overnatninger (fredag og lørdag), ståplads til hele weekenden samt morgenmad på hotellet. 

Læs mere om Kør selv rejser