Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

Busrejser til Formel 1 i Belgien

Busrejser

 

Du bliver budt velkommen af K-Rejser guider

K-Rejsers guider står på bussen ved første opsamlingssted. Guiden vil køre med i bussen frem til og tilbage fra Spa. Endvidere vil du kunne finde guiden på Spa. 

Det er muligt at stå på bussen fra Aalborg og ned gennem Jylland, samt på Sjælland fra Sjællør og over Fyn til Sønderjylland.

Fredag morgen vil alle vores busser køre direkte til banen, hvor der vil være rig lejlighed til at få set race. Formel 1 feltet varmer op, mens der almindeligvis vil være kvalifikationer for nogle af supportklasserne.

For de gæster, der bor på hotel, vil vi gøre opmærksom på at søndag, inden vi kører fra hotellet, pakkes bussen, så vi kan køre mod Danmark direkte efter løbet.

 

Hotel

Van der Valk Hotel Maastricht

Nijverheidsweg 35

6227AL  Maastricht

 

K-Camp

Se informationer om oplevelsen på camp her.

 

For priser på busrejser til Formel 1 på Spa med Camp eller med hotel

 

4 stjernede hvilebusser

K-Rejser benytter 4 stjernede hvilebusser til Formel 1 på Spa. Alle er dobbeltdækker busser med alt i bekvemmeligheder, såsom mulighed for at vise film og selvfølgelig med nød-toilet ombord.

Sæderne i underetagen kan ikke lænes tilbage, til gengæld sidder man ved et bord med mulighed for 4-mands hygge.

 

Opsamlingssteder og -tider

Vi har flere opsamlingsteder gennem Jylland og fra Sjælland over Fyn til Sønderjylland.

Opsamlingssted og -tider for Jylland

Opsamlingsted og -tider for Sjælland, Fyn og Sønderjylland

 

Seating

Ved at ringe til os, har du mulighed for at vælge plads i bussen. Er I f.eks. 4 personer, som gerne vil spille kort ved et bord, kan I booke pladsen hjemmefra. Seating koster 100 kr. pr. person. Uden seating vil vi placere jer bedst muligt og hvor som helst i bussen. Rejser man flere sammen, bestræber vi os på at placere jer sammen.

Der kan kun sikres plads i samme bus, såfremt I alle står på bussen samme sted. I kører i den samme bus frem og tilbage, samt sidder på de samme pladser. Det nærmere tidspunkt for pakning af bus søndag aftales med chaufføren i den respektive bus.

 

Mad og drikkevarer i bussen

Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til nydelse i bussen.

Der vil dog blive solgt både øl og vand, samt mulighed for en let snack som f.eks. toast eller pølse med brød. Vi vil også forsøge at gøre holdt ved steder, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke. Ved pauserne kan medbragt mad og drikke nydes udenfor bussen.

 

Baggage

Hver rejsedeltager må medbringe 1 stk. bagage samt evt. sovepose/luftmadras/telt. Herudover er der plads til en lille håndbagage i hattehylden i bussen.