Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt


K-Rejser byder igen velkommen til Formel 1 på den populære Circuit de Barcelona Catalunya ca. 25 km nord for Barcelona. Det spanske grand prix er lig med stemning, fest og farver og ikke mindst ægte spansk temperament.

Circuit de Barcelona Catalunya, har været F1 bane siden 1991. Den blev bygget til olympiaden i Barcelona 1992. Banen er en af verdens mest brugte testbaner og samtidig en af de mest populære blandt publikum. Så er den selvfølgelig Fernando Alonsos hjemmebane. Banen er 4.627 meter lang, mens selve start/mål langsiden alene måler godt 1.000 meter - dette gør langsiden til en af de længste i hele Formel 1 kalenderen.

Circuit de Barcelona Catalunya har efter vores mening en af de bedste tribuner af alle Formel 1 baner: Tribune South L. Fra tribunen har man en fantastisk udsigt over bl.a. første sving. Studér gerne billederne, som du finder under tribunepriser

 

Spansk forår og et fantastisk race... 

Vi tilbyder rejserne til Spanien uden billet og transport til løbet

Det giver jer en oplagt mulighed for at inviterer pigerne med på tur. Mens drengene tager til Formel 1, kan pigerne meget belejligt tage på kulturel og/eller shopping tur til Barcelona.

Fra busstationen i L'loret de Mar er der direkte busforbindelse til Barcelona. Og så er der selvfølgelig masser af muligheder for at nyde omgivelserne og de mange faciliteter, som hotellet og lokal området byder på. Eksempelvis er det oplagt at prøve de lokale spanske specialiteter på de omkringliggende restauranter.