Nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder
om rejser, race og andet godt

Kør selv rejser til Le Mans

Kør selv rejser

 

Optimal frihed med egen transport

Vælger du en kør selv rejse, har du optimal frihed og ingen tider, som skal overholdes. Måske er du allerede i nærheden, måske bor du i udlandet, men vil gerne bo på Le Mans største dansker-camp, måske ønsker du blot selv at stå for fly el. lign., så passer kør selv rejser til dig. 

Du har mulighed for at ankomme allerede onsdag og blive helt til mandag. Det giver dig rig mulighed for at opleve Le Mans, stemningen og hele atmosfæren omkring det traditionsrige løb både før, under og efter.

 

Camp plads - du har selv telt/autocamper el.lign. med

Hvis du selv har telt, autocamper el. lign. med, kan du vælge mellem nedenstående pladser:

  • 15m² (3 x 5m) plads - passer typisk til 1 MC og 1 x 2 personers telt
  • 30m² (6 x 5m) plads - passer typisk til 1 personbil og 2 x 2 personers telt , 1 personbil og 1 DeLuxe Light telt
  • 40m² (5 x 8m) plads - passer typisk til 1 personbil samt 2 x 2 personer telt, 1 autocamper, 1 bil med campingvogn eller 1 bil med opslået DeLuxe Light / DeLuxe telt

Du skal have alt dit "habengut" indenfor de m2, du bestiller. 

Der bliver fremsendt 1 indkørselsbillet pr. plads, du bestiller. Indkørselsbilletten skal du bruge, for at kunne køre ind på indersiden af banen og komme helt frem til K-Camp.

OBS! Alle camp pladser er uden strøm. 

 

Opslået telt eller bungalow - K-Rejser har det hele klar til dig

Ønsker du et opslået telt eller bungalow kan du vælge:

  • Camp plads (se plads størrelser ovenfor), hvor du har din bil holdende hos dig, og vi stiller teltet op på pladsen til dig. Så skal du bestille camp plads samt personpris,

eller

  • Opslået telt eller Bungalow med seperat parkering af bil. Du har naturligvis stadig adgang til din bil, den holder blot på en seperat parkeringsplads ca. 500 fra K-Camp. Stadig med K-Rejser vagter, som overvåger pladsen døgnet rundt.

 

Ankomst- og afgangstider

Ankomst fra onsdag kl. 8.00

Afrejse senest mandag kl. 12.00 

K-Rejser forlader campen i løbet af søndag aften/nat. Opsyn af campen samt mulighed for at købe mad og drikkevarer ophører søndag kl. 18:00.

Hvert år er der flere gæster, som bliver på campen til om mandag. Normalvis rykker gæsterne sammen og afslutter årets Le Mans på hyggelig vis.

 

Strøm

Der er ikke strøm på camp pladserne. Alt K-Rejsers udstyr kører på en central generator, og vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde strøm herfra, pga. risiko for overbelastning. 

Der vil være mulighed for at oplade mobiler, tablets, kamerabatterier mm. i restaurationsteltet. 

 

Medbragt mad og drikkevarer

Det er tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer på pladserne. Dog må disse ikke nydes i det store restaurationstelt eller ved bordene udenfor.  

 

Drikkevand

Det anbefales, at man ikke drikker vandet fra hanerne på camp pladserne. Derfor vil det selvfølgelig være muligt at købe vand på flaske.